Wist je dat…

… de ingrijpende rioleringswerken in de Franklin Rooseveltlaan vermoedelijk eind 2020 zullen starten ?
… Dwars door Vlaanderen van de UCI zijn licentie voor de World Tour met 3 jaar verlengd zag en dit tot met 2022 ? Tijdens de laatste editie was Mathieu Van Der Poel de snelste in de Waregemse Verbindingsweg vóór Anthony Turgis en Bob Jungels. Dwars door Vlaanderen gaat volgend jaar door op woensdag 1 april
… het stadsbestuur en het bestuur van het ontmoetingscentrum De Roose alle inwoners van harte uitnodigt naar de traditionele nieuwjaarsreceptie op zondag 5 januari 2020 van 11 tot 13.30 uur in het sob De Roose ?
… Project Biest een kerstdrink voor iedereen organiseert ? Op vrijdag 27 december ben je vanaf 17 uur welkom in en rond het sob De Roose. Voor de gelegenheid wordt de site omgedoopt tot het tijdelijke kerstdorp Biestende
… burgemeester Kurt Vanryckeghem bij het Vlaamse Parlement de drukke verkeerssituatie aan het op- en afrittencomplex van de E17 in Waregem aankaartte zodat dit – na de heraanleg – moet leiden tot minder files ?
… op vrijdag 22 november het wandelvoetbal, dit zijn 55-plussers, de match verloren heeft tegen de technische staf van Zulte Waregem ? Hier speelden een drietal dertigers mee, op het einde viel Seetje Putman in. Dury was niet van de partij.