Voorwoord december 2017

Beste Biestenaar

Op weergebied komt de koudste periode van het jaar eraan. Op emotioneel en menselijk vlak echter staat ons een warme, liefdevolle periode te wachten. Eerst komen de kinderen aan bod. Zij kijken nu al reikhalzend uit naar de komst van de Sint en zijn pieten.

De week vóór Kerstmis staat sinds enkele jaren in Vlaanderen synoniem voor De Warmste Week. In Waregem zijn er 42 acties voor meerdere goede doelen. De Vlaamse teller staat op 4 936 acties voor 1 601 goede doelen.

Maar ook dichtbij zijn er veel mensen met een gouden hart. In juni publiceerden we de oproep van de Sundaybikers. Zij organiseerden een barbecue voor het goede doel: de aankoop van een rolstoelfiets voor Ophélie. We kregen een reactie binnen van haar ouders Melissa Buyse en Cliff Fieuw: “Met veel trots en fierheid kan ik melden dat we het bedrag verzameld hebben voor haar fiets en dat we deze aangekocht hebben. Levering is voorzien rond februari 2018. Wij willen graag nogmaals de Sundaybikers, de sponsors, alle aanwezigen en alle mensen bedanken die zomaar een centje gaven voor de fiets. Zonder hen zou het niet gelukt zijn! Alsook speciale dank aan rijwielen Rudy die zorgde voor de aankoop van deze fiets ! Zodra de eerste zonnestraaltjes er zijn in 2018 zullen wij terug met 4 kunnen fietsen!”

Veel leesplezier !

Rik Verhaeghe

hoofdredacteur