Voorwoord Biesteneirke maart 2017

Beste Biestenaar

Je zou het bijna niet geloven, maar iedere maand, na het verschijnen van ’t Biesteneirke, wordt het komende nummer voorbereid vanaf een bijna leeg blad. Zo was het ook een maand geleden. Ondertussen bulkt dit Biesteneirke terug van de boeiende artikels waarin iedereen wel zijn gading kan vinden.
De sportliefhebbers worden stevig verwend met wielernieuws en een uitgebreid voetbaldebat met 3 Biestenaars. Uiteraard wordt de nakende bekerfinale van Essevee tegen KV Oostende besproken.
Dat er op de Biest veel boeiende persoonlijkheden wonen, hoef ik je niet te vertellen. Mathieu verkoopt herdenkingsmunten van 2 euro en doet dit vol enthousiasme. Lucien vertelt al even enthousiast over de Oude, de Nieuwe, de Legen en de Hoge Biest.
Gelukkig kan de redactie rekenen op heel wat ingezonden artikels: Bart Kindt houdt ons op de hoogte van het reilen en zeilen in de gemeenteraad, juf Nancy laat ons meegenieten van het logeerpartijtje in de school, Eddy Van Heuverswijn trekt zijn wandelschoenen aan en wil jou erbij, Jef Himpe trekt zijn koerstenue aan en wil jou erbij, Marnix Pruvoost en zijn buren uit de Vredestraat volgen de grote werkzaamheden aan het Waregem Business Park op de voet en Tist van der Biest wil president Trump op Waregem Koerse.
Oh ja, tussen de regels door (letterlijk dan), kan je de pronostieken voor de bekerfinale KVO – SVZW van een aantal Biestenaars terugvinden.

Veel leesplezier !

Rik Verhaeghe
hoofdredacteur