Vierde jaarlijkse BBQ van de Sunday Bikers ten voordele van Ophélie Fieuw

tekst: Pascal Dhont

Op 23 september hebben de Sunday Bikers hun vierde jaarlijkse BBQ gehouden. Dit jaar was het ten voordele van Ophélie de dochter van Melissa en Cliff Fieuw, voor de aankoop van een rolstoelfiet. Dankzij de ongeëvenaarde inzet van de ouders van Ophélie en haar zusje, de respons van alle familieleden, vrienden en buren zijn we er samen in geslaagd om genoeg centen op te halen om de rolstoelfiets volledig te betalen.
Dit zou nooit mogelijk geweest zijn zonder alle sponsors en de ongelooflijke geestdrift van alle Sunday Bitches en Sunday Bikers die enorm veel van hun vrije tijd hebben geschonken in het ophalen, sorteren en uitstallen van 1 300 tombolaprijzen, het klaarzetten van de zaal en het laven van de dorst van de 550 enthousiaste eters. Wij hebben het geluk gehad om opnieuw te kunnen rekenen op een veertigtal vrijwilligers, waaronder ook veel jongeren om deze BBQ om te toveren in een fantastisch evenement bestaande uit heerlijk eten, heel veel drank en toffe muziek tot in de vroege uurtjes.
Het voltallig bestuur van de Sunday Bikers Softy, Feiny, Strumph, Peedn en Clutch willen hierbij nog eens iedereen bedanken om dit recordjaar in goede banen te helpen leiden. Wij kunnen nu alvast zeggen dat we tijdens de komende kerstperiode aan de ijspiste een dreupelkotje zouden bemannen, de juiste datum volgt nog maar iedereen welkom natuurlijk.