Pasen

Win een paaseierenpakket !

Wie Pasen zegt, zegt chocolade. En wie lust nu geen chocolade ? Je kon zelfs een heus chocoladepakket van Chocolaterie Stijn Vanhoutte winnen.  Hiervoor moest je de tekening van het paasei mooi inkleuren, aan het raam hangen en jouw gegevens doorgeven aan ’t Biesteneirke.  5 winnaars werden geloot uit 37 inzendingen.  Dit zijn de gelukkigen: 

De winnaars werden geloot door het onlinenaamloten.nl.  Online naam loten is een handige online tool om willekeurig één of meerdere namen te kiezen voor een loting.  Het naamloten is volledig willekeurig en dus altijd eerlijk!

De winnaars werden persoonlijk verwittigd om hun paaseierenpakket af te halen bij Chocolaterie Stijn Vanhoutte.

Niet gewonnen ?  Niet getreurd: er is nog heel wat lekkers te koop bij Chocolaterie Stijn Vanhoutte in de Brabantstraat 30 (rechtover TVH). 

OP ONDERSTAANDE KAART KAN JE GEKLEURDE PAASEIEREN SPOTTEN, LEUK VOOR EEN WANDELING !

 

PRINT HIER BIJKOMENDE KLEURPLATEN ! (A4 = 2 platen)

paasei actie 2022

 

Weetje over chocolade paaseieren: de eerste chocolade paaseieren werden gemaakt in Frankrijk, in de 18de eeuw, en waren uitgeblazen kippeneieren die gevuld werden met chocolade. Bij chique chocolatiers vind je deze eieren nog steeds. Daarna volgden eerst volle chocolade eitjes en daarna ook de holle. Maar chocolade was een luxeproduct en dus waren deze chocolade eieren voorbehouden aan de happy few. Pas de laatste decennia werden kippeneieren massaal vervangen door chocolade paaseitjes. Bron: www.libelle-lekker.be