Molenpark kerstfeest

Molenpark kerstfeest
tekst: bestuur Molenpark

Ondanks het feit dat erevoorzitter Ferdy wegens gezondheidsredenen te kennen gaf om, na 30 jaar, niet meer mee te werken aan de Molenparkactiviteiten weten zijn enige overgebleven medewerkers van het 1ste uur Joseph en Johan nog niet van ophouden. Samen met hun al jaren trouwe medewerkers Nico, Kurt en Rik nodigen ze alle Molenparkers en hun familieleden uit voor zowat de 30ste keer om met ons het weekend voor kerstmis in het ontmoetingscentrum ‘ de roose’ te vieren.
Op zaterdag 17 december worden vanaf 19 uur de eerste gasten verwacht door onze echtgenotes Rina, Gina, Conny, Linda en Marleen voor een gratis aperitief. Daarna wordt er aangeschoven aan het buffet, verzorgd door traiteur Luc en Isabel. Dit jaar staat een Ardeens gebraad in mosterdroomsaus met een waaier van groentjes en kroketten op het menu, kinderen minder dan 12 jaar mogen gratis eten. Mede dankzij nog wat kasreserve en de steun van de stad Waregem kunnen wij de prijs nog altijd op een democratische 15 euro houden.
Na de maaltijd zorgen Kurt en Sef nog voor een streepje muziek om het teveel aan calorieën af te dansen, voor de kleinsten is er nog een verrassing voorzien.
Nadat enkele jaren geleden Xavier, na 10 jaar, de zomerfeesten voor bekeken hield is deze samenkomst een unieke gelegenheid om nog eens samen met jullie buren voor de feestdagen een gezellige babbel te doen.
In de eerste week van december zullen de bestuursleden bij alle wijkbewoners langskomen met kaarten. Bij afwezigheid kunnen nog altijd kaarten verkregen worden bij Joseph of Johan in de Vlasbloemstraat 1 en 3.
Prettige feestdagen en tot zaterdag 17 december in het SOB De Roose.