Molenpark kerstfeest

tekst: het Molenparkbestuur

Naar jaarlijkse traditie worden alle Molenparkbewoners, hun familie en vrienden op de vooravond van de eindejaarsfeesten uitgenodigd in het ontmoetingscentrum De Roose op de Biest voor het Molenpark kerstfeest.
Het 5 koppige oude bestuur en hun echtgenotes verwachten alle gasten op zaterdag 16 december vanaf 19 uur voor een gratis aperitief en een warme schotel. Dankzij de financiële medewerking van het stadsbestuur in de vorm van Waregembonnen en de kasreserves van erevoorzitter Ferdy’s legendarische Molenparkfeesten, kunnen wij deze maaltijd aanbieden voor de democratische prijs van 15 euro per persoon, kinderen jonger dan 12 jaar komen gratis eten. Ook de financiële vergoeding die ons bestuur krijgt bij de hulp op de nieuwjaarsreceptie van de stad die volgend jaar terug doorgaat op zondag 7 januari in De Roose, helpt onze kassa spijzen.
Op het menu staat kalkoengebraad op de wijze van de chef (traiteur Luc), geserveerd met heerlijke kroketjes en groentjes. Na de maaltijd zorgen DJ Sef en Kurt dat we de overtollige calorieën kunnen verbranden. Ook de kerstman is uitgenodigd om de kleinsten te verwennen met een snoepje.
De prijs van de dranken blijft historisch laag, zodanig dat er gerust wel eentje meer mag gedronken worden, eventueel wel een BOB of een veilig ander alternatief voorzien.
De bestuursleden komen in de eerste week van december bij alle buren langs om de deelnamekaarten aan te bieden. Indien je niet thuis bent of als je nog extra kaarten nodig hebt, kan je nog altijd langskomen bij Johan Korber, Vlasbloemstraat 3, 0478 23 51 85.
Breng alvast je goede humeur en tandpastalach mee.