We nemen afscheid van klas 6 VBS Biest

Op het einde van ieder schooljaar kijken de kinderen die de deur van de Biestschool achter zich dicht trekken terug op de afgelopen jaren. En wat brengt de nabije toekomst hen ?

Volgend schooljaar ga ik technologie en houtbewerking doen. Ik ga de juffen hier missen, de school en mijn vrienden natuurlijk ook.
David Bagoly

Dit jaar is het mijn beurt om afscheid te nemen van de Biest. Al 10 jaar op deze school, begonnen in het peuter en geëindigd in het 6de leerjaar. Ik ga deze school nooit vergeten !
Yana Battiau

Ik zal de Biest echt missen. Vooral de vrienden. Volgend jaar zal het ook erg tof worden in het middelbaar.
Cyril Bohez

.Ik vond de school super leuk en wens mijn medeleerlingen succes in hun toekomstige school !
Maxime Bonte

Ik heb 2 mooie jaren gehad en zal volgend jaar naar een nieuwe, maar leuke school gaan en nieuwe vrienden leren kennen.
Louis Bruyneel

De Biest is een toffe school. Ik zit hier al heel mijn leven. In september ga ik ‘Klassieke Talen’ studeren in het College. Alle leuke herinneringen aan De Biest zal ik nooit vergeten.
Lisa Buyse

Het was een toffe school en ik heb veel bijgeleerd. Jammer genoeg was dit mijn laatste jaar. Ik ga naar Hemelvaart, focus “Sociale vorming”. Ik ga deze school nooit meer vergeten !
Zoé Declercq

Ik ga het hier echt missen. Het was hier echt leuk. Ik vond het leuk dat we met het zesde leerjaar nog op sportklassen konden gaan. Leuk dat we met de driedaagse onze lagere school kunnen afsluiten.
Luce De Meester

Ik ga de school heel hard missen. De uitstappen die we deden waren super tof. We maakten veel plezier samen met de vrienden. Ik zal deze school nooit vergeten !
Valentine De Meester

Ik vond het hier op de Biest heel leuk. 10 jaren … dat ging snel! Ondanks corona was het laatste jaartje “super leuk”! Ik zal deze school nooit vergeten !
Tijl Dujardin

Het is jammer dat we al naar een nieuwe school moeten. Ik zal mijn vrienden en de kleutertjes missen. Het was een leuke school met veel toffe jaren.
Nora Dumon

Van in de peuterklas tot in het 6de leerjaar zat ik op de Biest. Het was niet altijd even gemakkelijk maar door de leuke juffen en meesters en door mijn vrienden in de klas heb ik mij altijd goed geamuseerd. Ik zal de Biest altijd herinneren als een leuke school waar ik me altijd goed heb gevoeld.
Cyriel Feijtraij

Het was een leuke school met veel herinneringen. Vooral de meesters en juffen ga ik missen. Maar wat ik het meeste ga missen zijn toch mijn vriendinnen. Jammer dat het nu tijd is om te vertrekken.
Delfine Lambrecht

Ik ga De Biest super hard missen. Ik heb ook wel zin in het middelbaar. Ik ga naar het college en heb voor de focus ‘Latijn’ gekozen. Ik vond het een super toffe klas en ga mijn vrienden missen.
Lily Marie Leenaert

Ik had 2 mooie jaren hier met jullie. Ik ben hier aangekomen toen ik nog geen Nederlands kende. Voor mij was deze school een nieuw begin en ik moet nu al jammer genoeg “dag” zeggen.
Mara Marcovici

Ik zit al vanaf het peuterklasje op deze school en ik ben blij dat ik Luce heb leren kennen. Het is mijn beste vriendin. Ik ga het hier missen.
Lara Pannecoucke

Ik heb een leuk schooljaar achter de rug, maar nu zit ik in het 6e leerjaar en ga ik naar een andere school. Ik zal de mooie jaren op deze school missen.
Juliette Parmentier

Ik zal de juffen missen en het was erg leuk. Ik zal ook mijn vrienden missen.
Tjeu Peeters

De tijd is er nu om te gaan. Ik zal de school en vrienden missen, maar deze school vergeet je niet snel.
Margaux Pieters

Ik ga mijn vrienden missen en de basketbal ook. Het zijn super leerkrachten en ik heb mij echt “gejeund”!
Tibau Van Assche

De Biest is en was een heel leuke school. Ik ga de leerkrachten een beetje missen. Ik heb veel bijgeleerd. De vrienden en vriendinnen ga ik heel hard missen. We gaan wel nog afspreken. Ik heb leuke jaren doorgebracht op De Biest. Maar ik zit al in het 6e leerjaar dus het is nu tijd om te vertrekken uit deze prachtige school. Ik zal het hier zeker missen.
Febe Vanden Driessche

Ik zal mijn vriendinnen missen. Ik vond het hier heel leuk.
Rhune Van Gansbeke

Ik heb veel leuke herinneringen aan de Biest. Ik zal de leerkrachten missen, de directeur natuurlijk ook. Maar nu moet ik afscheid nemen.
Séve Van Gysegem

Volgend jaar ga ik naar Hemelvaart en ga voor Klassieke Talen. Ik zal De Biest heel hard missen. Het is een TOPschool met zeer toffe juffen en meesters. Deze school is en blijft een TOPschool.
Julien Vanhauwere

Het waren leuke jaren, al van in het peuterklasje. Maar nu is het tijd om te gaan. Ik ga naar het VTI, focus “Technologie”. Ik ga het hier niet vergeten.
Deacon Van Heeke

Na 9 jaar op de Biest, ben ik klaar voor de grote stap naar het middelbaar. Ik heb gekozen voor “Groenhove”, richting voeding en verzorging. Ik heb mij echt thuis gevoeld op de Biest. Dankjewel !
Mirthe Van Marcke

Deze school is een mega toffe school! Ik heb hier heel veel bijgeleerd, plezier en vrienden gemaakt. De Biest is een fantastische plek die ik nooit zal vergeten. Deze toffe jaren die ik hier heb meegemaakt blijven voor altijd één van de mooiste herinneringen uit mijn leven.
Elena Van Meerhaeghe

De Biest is een leuke school. Ik ga mijn vrienden missen. We gaan elkaar volgend jaar gelukkig nog eens zien bij onze plechtige communie. Ik zit nu al 10 jaar op deze school.
Zhansaya Vanoutryve

Ik ga de Biest heel erg missen, maar ik ga nu naar het middelbaar en neem afscheid. Het was hier een heel mooie tijd.
Lucas Vanoverberghe

In de Biest heeft iedereen sowieso heel veel geleerd. Het meter-en peterschap was voor mij toch wel het hoogtepunt. Deze schoolervaring ga ik nooit vergeten.
Lien Van Wambeke-Lauryssen

Op De Biest heb ik leuke jaren beleefd. Ik heb veel bijgeleerd en zal alles goed onthouden. Alles zal anders worden.
Lone Vercruysse

Ik ga de school en mijn vrienden missen. Maar het is ook tijd voor iets nieuws.
Ryan Verhelst

Het was super leuk op de Biest! Ik voelde me hier helemaal thuis. Ik ga het hier heel hard missen.
Romy Verschuere