Nieuwe bewoners op de wijk

tekst: Carine Verhaeghe

In de gemeenteraad van 5 juli 2016 werd goedkeuring gegeven voor de verkaveling Mannekenskouter van de bouwonderneming Feys. Er zijn 8 percelen bouwgrond en sedert 1 jaar rijzen hierop mooie woningen uit de grond.

Één van de nieuwe gezinnen in de straat is de familie Yannick en Isabelle Euvrard. Zij hebben twee dochtertjes Ella Marie en Anne-Lou. Zij wonen hier nu ongeveer zeven maanden.
De centrale ligging van hun huis vinden ze een groot pluspunt. Isabelle is afkomstig uit Waregem en werkt momenteel als kleuterjuf in de basisschool de Biest. Ook hun twee kindjes lopen daar school.
Yannick werkt als IT consultant en de gunstige ligging dicht bij de E17 is ideaal voor hem.
Yannick voetbalt momenteel bij KSC Dikkelvenne. Hij begon zijn carrière bij de jeugd van KVV Oostduinkerke. Daar werd hij opgemerkt door een scout van Cercle Brugge, waar hij alle jeugdreeksen doorliep t.e.m. het eerste elftal. Daarna speelde hij o.m. bij Racing Waregem en KSV Roeselare.
De straat is rustig zodat papa Yannick volop met zijn twee dochtertjes kan tennissen en… voetballen.

’t Biesteneirke wenst hen en de nieuwe bewoners van de straat een hartelijk welkom op de Biest.

De Biest groeit, dat is duidelijk. Wil je als recente nieuwe bewoner ook eens in deze nieuwe rubriek verschijnen ? Mail dan naar redactie@biesteneirke.be !