Molenpark kerstfeest

tekst: het Molenparkbestuur

Het was een strijd tegen de tijd om de deadline te halen die hoofdredacteur Rik van ’t Biesteneirke had gesteld om een verslag van het Molenparkkerstfeest te schrijven. Normaal zou de erevoorzitter Ferdy een tekstje schrijven maar op een witte maandag werd hij onwel bij het opruimen van de sneeuw en moest hij noodgedwongen zich laten opnemen in het hospitaal maar door de goede zorgen van zijn vrouwtje Nicole en de enkele mooie verpleegsters is hij intussen gelukkig weer aan de beterhand.
Ook gemeenteraadslid Xa4 moest bijna forfait geven na een spoedopname (niet door sneeuw te ruimen) in de kliniek maar hij tekende toch present, om samen met burgervader Kurt (op krukken) en nog enkele leden van het schepencollege te genieten van het gratis aperitief (een glaasje water).
Onder impuls van Barbara en Chantal mochten we dit jaar een zeer ruime aanwezigheid van de Kollebloemstraat verwelkomen. Schepen Jo hield een oogje in het zeil zodat er zeker geen grensoverschrijdende feiten werden gepleegd.
Na het aperitief was het tijd om aan te schuiven aan het buffet van traiteur Luc voor een tot in de puntjes verzorgde warme maaltijd. Daarna was het moment van de 9-jarige Sem aangebroken om als een volleerde Regi de knoppen van de discobar te bedienen en waren de Waar zijn die handjes ?-kreten niet veraf. Daarna namen DJ Sef en Kurt de honneurs waar om een gezellige dans- en praatavond te verzorgen,
Toevallig kwam ook de kerstman even langs om al de brave kinderen uit het Molenpark te belonen met een zakje snoep, de Kollebloemers schoven ook eens graag aan op de schoot van de kerstman voor de foto.
Langs deze weg willen de bestuursleden iedereen nog een gezellig eindejaar wensen en hopelijk, in het jaar van de verkiezingen, een gezond 2018.