Kinderopvang Biezeke breekt uit !

Zoals gemeld in het vorige Biesteneirke, organiseerde de buitenschoolse kinderopvang Biezeke een escape room in de kerk.
De aanwezige kinderen moesten de cijfercode van de sloten kraken, die de bokalen met paaseitjes stevig vergrendeld hielden. We begonnen met enkele puzzelstukken. Om de volledige puzzel met aanwijzing te vervolledigen, moesten we de kerk binnenste buiten keren op zoek naar de ontbrekende stukken.
We ontdekten sleutels in oranje eitjes en zochten schatkistjes met aanwijzingen. We bliezen ballonnen op met een boodschap en zochten een heleboel flessen met een groene dop bijeen in de hoop op een cijfer en/of volgende stap die ons dichter bij de oplossing bracht. We hadden eierdozen nodig om het kippennest leeg te roven en tussendoor nog 3 cijfers vinden en onthouden… spannend !
Na 2 uren zoek- en spelplezier brak er dan een spannend moment aan: het kraken van de cijfercode van de sloten. En jawel, het is ons gelukt om de code te kraken en te genieten van de chocolade-eitjes !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.