Kerst op de Biest

tekst: Nico en Isabel De Jaeger

Na een mooie en lange zomer staat de winter weer voor de deur. Ongetwijfeld zijn er velen onder u die alvast uitkijken naar dat mooie feest van Kerstmis.

Vier jaar geleden hebben 2 jongeren Kerst op de Biest opgestart omdat ze geloofden dat we als Christen mensen actief moeten meewerken om de wereld wat mooier en liefdevoller te maken.

Kerst op de Biest wil voor alle mensen van Waregem een gezellige namiddag organiseren waar vriendschap en gezellig samenzijn centraal staat.

Dit jaar willen we graag ook die mensen uitnodigen die een beetje extra liefde kunnen gebruiken. Ongetwijfeld kennen we allemaal mensen in de buurt die eenzaam zijn en die er echt deugd van zouden hebben om eens onder de mensen te komen en te kunnen genieten van een gezellige namiddag . Het zou fantastisch zijn dat we elk iemand meenemen die dat beetje extra liefde broodnodig heeft. Wij hebben alvast onze vrienden van Ten Anker uitgenodigd.

Wij zorgen voor een warme en gezellige ontmoetingsruimte in een kleurrijke kerstsfeer, jonge mensen die  zorgen voor de muzikale begeleiding bij het zingen van de kerstliederen. U wordt getrakteerd op een verrassingsoptreden van een Bekende Waregemnaar  en we bieden u heerlijke wafels en pannenkoeken aan aan democratische prijzen in een warme en liefdevolle sfeer waar iedereen van harte welkom is.

We hopen jullie van harte te mogen ontmoeten op woensdagnamiddag 26 december in de ontmoetingsruimte van de kerk van de Biest van 14 tot 17 uur.

Graag vooraf inschrijven op de lijsten achteraan in de kerk of bij nico.isabel.de.jaeger@skynet.be.