Halloween op de Biest……………

tekst en foto’s: Hilde Baert, secretaris vzw Ouderraad Biest-Jager

Eens lekker griezelen, grillen en rillen, dat konden we op zaterdag 29 oktober laatstleden op de Biest.
De ouderraad van VBS Biest-Jager organiseerde daar hun eerste Halloween-wandeltocht, die met 528 inschrijvingen een heel groot succes was !

halloween-1 De tocht werd ingekleed met spookjes. De wegwijzers brachten de kinderen en de volwassenen op de juiste manier naar de verschillende standjes.
De wandelaars vonden op hun pad achtereenvolgens een bloederige fotoshoot, vleermuizen met bloedspuiten, heksen met duivelse soep en konden zich uitleven bij de griezelige spelletjes op de kleuterspeelplaats. Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Onderweg werden de mensen ook eens aan het schrikken gebracht, maar alles bleef heel kindvriendelijk! Leerkrachten in halloween-outfit zorgden voor de veiligheid bij het oversteken van gevaarlijke punten.
Start en einde was in het SOB waar iedereen nog kon nagenieten met een drankje en een croque.halloween-2

Dit initiatief kwam tot stand dankzij een goede samenwerking tussen de leden van de ouderraad en de vele hulp van de leerkrachten, die ook de avond zelf kwamen meehelpen! Een dikke dankjewel aan de werkgroep Halloween… voor een eerste keer kan dat tellen ! Chapeau !
Zoals directeur Eddy het omschreef : iedereen heeft het SUPERFORMIWELDIGFANTAKOLOSACHTIG gedaan. Op naar een volgende…