Abraham of Sarah zien in Groot-Waregem ?

tekst: Bart Kindt

Dorine Verschuere, Nancy Vanhoucke, Tienneke Tant, Jan De Frenne, Philip Himpe en Bart Kindt worden 50 jaar in 2018. Zij vormen sinds enkele weken Team Waregem68.
Op vrijdag 1 juni 2018 organiseert dit enthousiaste 6-tal een evenement voor alle 50-jarigen (geboortejaar 1968) die hun jeugd of een deel van hun jeugd doorgebracht hebben in het lager en/of secundair onderwijs van Sint-Eloois-Vijve, Desselgem, Beveren-Leie of Waregem of die een sterke emotionele band hebben met Groot-Waregem.
Wij werken aan een event met een all-informule tegen een democratische prijs. Een warm onthaal met aperitief en hapjes, gevolgd door een gezellig wandelbuffet, drankjes a volonté en (dans)muziek uit onze jeugdjaren.
De bedoeling is om mekaar te ontmoeten en wilde verhalen van vroeger terug levendig te maken. Uiteraard zijn ook de partners van de 50-jarigen van harte welkom.
De locatie en de datum zijn reeds gekend: vrijdagavond 1 juni 2018 in OC Nieuwenhove, Kerkhofstraat 30 in Waregem.
Wie meer nieuws wenst over deze activiteit kan lid worden van de Facebook-groep Waregem68, een e-mail sturen naar waregem68@gmail.com, telefoneren naar 0475 74 43 06 of contact opnemen met één van de organisatoren.