Molenpark kerstfeest

In aanloop naar de eindejaarsfeesten houden de vijf overgebleven leden van het Molenparkbestuur en hun partners de traditie in stand om alle Molenparkbewoners, vrienden en familieleden uit te nodigen om samen deze gezellige periode van bezinning in te zetten.

Daarom verwachten Joseph, Nico, Rik, Kurt en Johan en hun dames Linda, Conny, Gina, Marleen en Rina jullie allemaal op 15 december a.s. in ontmoetingscentrum De Roose voor een drankje en een hapje vanaf 19 uur.

Na het nuttigen van een gratis aperitief zal er vanaf 20 uur mogen aangeschoven worden aan het buffet van traiteur Luc. Op het menu staat een malse hesp van de chef met groentenbuffet en frietjes en dit voor de ronde prijs van 15 euro per persoon. Kinderen onder de 12 jaar mogen gratis aanschuiven aan tafel.

Daarna zullen dj’s Joseph, Kurt en Sem ervoor zorgen dat de overtollige calorieën er afgedanst kunnen worden. Het bezoek van een kindervriend is ook niet uitgesloten.

Zoals gewoonlijk komen de bestuursleden in de eerste week van december bij jullie langs met de inschrijvingskaarten. Indien jullie niet thuis zijn of nog kaarten nodig hebben, kunnen jullie altijd langskomen bij Johan in de Vlasbloemstraat 3 of bestellen via het telefoonnummer 056 61 05 75.

We kijken alvast uit naar jullie talrijke aanwezigheid.