Hondenkapsalon Nina&Noir DogDesign

Sedert mei 2021 is er op de Biest een nieuwe zaak bijgekomen, het hondenkapsalon Nina&Noir DogDesign van de sympathieke zaakvoerster Brigitta. Het salon is gelegen op de hoek van de Bieststraat en de Mottestraat.

Ik was benieuwd naar het hondenkapsalon en ging eens langs voor een interview.
Hoewel ik vroeger alle afleveringen van Lassie gezien heb moet ik nu toegeven dat mijn hondenkennis tegenwoordig redelijk beperkt is.

Brigitta is afkomstig van Hongarije en woont sinds enkele jaren in België. Ze leert Nederlands en dat gaat haar goed af. De leefomstandigheden in haar thuisland waren een stuk lastiger dan hier en voor een gemotiveerd, enthousiast persoon als zijzelf moet dit niet eenvoudig geweest zijn.

Brigitta woonde gedurende enige tijd aan zee. Ze zag daar veel honden op het strand en merkte hoe goed deze verzorgd werden door hun baasjes. Ze heeft zelf twee honden en is een enorme liefhebber van dieren.
Ze volgde een opleiding in dierenverzorging en het kappen van honden, dit deed haar passie voor honden terug oplaaien. Ze besloot zich in Waregem als zelfstandig hondenkapster te vestigen.
Het viel haar op hoe hoog de prijzen in België zijn voor een kapbeurt. Brigitta hanteert een middelmatige prijs, de tarieven deelt ze mee als je haar belt of stuurt via WhatsApp of Messenger.

Hondenkapsalon Nina&Noir DogDesign heeft ondertussen al een behoorlijk klantenbestand. Er zijn zelfs klanten meegekomen van Koksijde, waar zij een tijdlang woonde.
Tijdens ons gesprek was Brigitta bezig met het knippen van een spaniël. Het beestje genoot duidelijk van zijn kapbeurt en kwispelde tevreden met zijn staart.
Een knip- en verzorgingsbeurt neemt ongeveer 2 uur in beslag.

Dagelijks komen er een viertal honden langs.
Sinds de opening van de zaak heeft ze al meer dan 250 honden onder handen genomen.

Alle rassen kunnen hier verzorgd worden. Ruwe, zachte en ook krulvachten kunnen hier naar wens geknipt worden.

’t Biesteneirke wenst Brigitta veel succes en veel werk met haar fantastische zaak.
En… ik krijg het liedje Who let de dogs out ? voorlopig niet meer uit mijn hoofd .

 

 

 

Bieststraat 50 – 8790 WAREGEM – 0497 80 64 44
info@nndogdesign.com – www.nndogdesign.com
_nndogdesign_

Dagelijks open van 9 tot 17 uur – op zaterdag tot 15 uur
gesloten op zondag