Buitenschoolse kinderopvang Biezeke bruist

De lente is in het land ! Met de eerste zonnestralen worden de picknickdekentjes uit de kast gehaald en dat tot grote vreugde van de kids. Niets is zo plezant om je vieruurtje in de buitenlucht te verorberen om daarna op avontuur te gaan op het speelpleintje.
De indianenkreten klinken weer door de struiken en de kampen worden opnieuw ingericht. Voor de ouders die hun kinderen komen halen, wordt het een zoektocht in de struiken om hun oogappel te vinden.
Maar niet alleen de kampen zorgen voor plezier, ook het zand in de zandbak wordt weer grondig omgewoeld. Wij, als begeleidsters, moeten weer ons buikje vullen met zandijsjes en -taartjes tot we er misselijk van worden. Of we moeten – op het gevaar van een verzwikte voet af – hun put met geheime gangen bewonderen.
Vroeg naar huis gaan, staat niet in het woordenboek van de spelende en ravottende kinderen. Onze dag is geslaagd als we tevreden kinderen naar huis kunnen sturen.

We hebben het geluk dat we ook tijdens de paasvakantie onze opvang kunnen openhouden zodat we een dagje spel, ravotten en avontuur kunnen aanbieden. Tijdens de vakanties blijven we niet steeds in onze opvang. We organiseren speurtochten en maken dankbaar gebruik van de hele wijk. Of zoals tijdens de vorige vakantie, kon het zijn dat er een zelfgemaakt gelukssteentje in een voortuin kwam te liggen. We crossen op onze steps en fietsen op de parking en ja, er zitten heuse wegpiraten onder onze kinderen ! Ook een voetbalmatch op het voetbalveld kan.
De opvang is open vanaf 7 uur ’s morgens en we sluiten om 18.15 uur na een dag vol activiteiten. Wie benieuwd is naar onze werking, mag gerust eens komen kennis maken tijdens een escaperoom op vrijdag 8 april in de kerk. We kregen toestemming van de kerkfabriek om van de ontwijde kerk een escaperoom te maken.

Om alles in goede banen te leiden, vragen we dat er ingeschreven wordt op vrijdag 1 april vanaf 15.30 uur. Inkom in de kerk, niet in de opvang want we hebben nog de naschoolse opvang. Na inschrijving geven we een tijdslot om de escaperoom te beleven.

Tot ziens in onze opvang?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.